Powered By Blogger

joi, 3 octombrie 2019

CIVIC MONTAN - PUCIOASA - Şcoala Gimnazială "Mihai Viteazul" - 3 octombrie 2019

Noi teme practice de ...SPIRIT MONTAN

Asociația Chindia Jurasic Park, în parteneriat cu Asociația Ecologică Floare de Colț, derulează în perioada 1 septembrie 2019 – 30 noiembrie 2019, cu finanțare parțială din partea Consiliului Județean Dâmbovița, proiectul "CIVIC MONTAN", proiect care are ca scop atragerea elevilor şi profesorilor din judeţul Dâmboviţa, în activităţi tematice educative, pentru creşterea gradului de informare şi sensibilizare asupra vieţii comunităţii şi dezvoltarea unei atitudini civice, în mediul montan.
Pentru atingerea obiectivelor proiectului, voluntarii asociației vor merge în mai multe școli dâmbovițene (minim 4) urmând să prezinte elevilor și cadrelor didactice (minim 200 de elevi şi 8 profesori) informații detaliate legate de echipamentul de munte, de pericole în munți, de echipament și tehnici de alpinism, de marcaje turistice, de orientare turistică etc.
Joi, 3 octombrie 2019, am fost invitați de doamna profesor Aurora Zamfir, Director al Școlii Gimnaziale Mihai Viteazul din Pucioasa pentru a face o prezentare a acestui proiect. În fața a peste 45 de elevi din clasele V-VII, elevi coordonați de profesorii Elena Loredana Teotoc și Vasile Rada, am susținut temele noastre, dar am și răspuns interesantelor întrebări puse de curioșii elevi. Cu o bună parte din ei ne vom reîntâlni la a doua tabără din noiembrie.































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu